Lokalisatie

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Lokalisatie

Lokalisatie gaat verder dan enkel en alleen vertalen. Om uw software en/of website succesvol te kunnen introduceren op uw buitenlandse doelmarkt, moeten ze op een correcte en efficiënte manier aangepast worden aan de lokale omstandigheden. Wij laten onze taalkundige, culturele en technische expertise spreken en maken uw websites en software op de juiste manier geschikt voor gebruik in het beoogde land.

Lokalisatie Software- en websitelokalisatie

Wanneer in de vertaalsector gesproken wordt over lokalisatie, gaat het over het algemeen om het lokaliseren van websites en software. Hierbij worden uw teksten niet enkel vertaald, maar ook op een doeltreffende wijze aangepast aan de lokale omstandigheden. Denk hierbij aan tijdsaanduidingen, maten en gewichten, etc. Wij koppelen onze (ver)taalvaardigheden aan een degelijk inzicht in de gebruikte lokalisatietechnologie en de beoogde cultuur, én voeren de nodige kwaliteitscontroles uit om uw product perfect te laten aansluiten op de eisen die uw doelpubliek stelt.

Softwarelokalisatie Softwarelokalisatie
Websitelokalisatie Websitelokalisatie

onze diensten onze diensten