Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Lokalisatie » Softwarelokalisatie

Softwarelokalisatie

Lokalisatie Lokalisatie

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Softwarelokalisatie

Met een gelokaliseerd softwarepakket verhoogt u de toegankelijkheid van uw product en biedt u ook uw anderstalige gebruikers de kans elke functionaliteit die uw product aanbiedt optimaal te benutten. Wij zijn gespecialiseerd in softwarelokalisatie en zorgen ervoor dat uw gelokaliseerd product wereldwijd positieve beoordelingen krijgt.

lokalisatie lokalisatie

Softwarelokalisatie Softwarelokalisatie door ICT-specialisten

Bij het lokaliseren van uw softwarepakket wordt niet enkel vertaald, maar worden ook de nodige culturele en technische aanpassingen doorgevoerd om uw product volledig gebruiksklaar te maken voor uw doelpubliek. Deze aanpassingen betreffen o.a.:

Kwaliteitszorg

Ons vertaalbureau is gericht op topkwaliteit. Zo beantwoordt elke geleverde vertaling aan de strengste kwaliteitseisen. Iedere vertaling wordt verzorgd door een moedertaalspreker en wordt bovendien gereviseerd door een tweede vakkundige vertaler. Wij zijn capabel elk element van uw softwarepakket op een correcte wijze met de meest krachtige lokalisatietools te vertalen en te optimaliseren voor gebruik door uw doelpubliek. Wij zorgen ervoor dat uw softwarelokalisatieproject naadloos verloopt.

naar boven naar boven

Softwarelokalisatie Softwarelokalisatie nodig?

U wenst uw software te laten lokaliseren? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw softwarelokalisatie.

naar boven naar boven