Globale transcriptie Zodat u weet wat er gezegd wordt

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Transcriptie
  4.  > Globale transcriptie

Een globale transcriptie is eigenlijk een samenvatting van het gesprokene. Uw geluids- of video-opname wordt slechts eenmaal beluisterd en de tekst wordt zo goed mogelijk neergeschreven. Volledigheid is hierbij geen prioriteit.

Globale transcriptie

Bij een globale transcriptie wordt er niet gestreefd naar volledigheid. Dit type transcriptie heeft volgende kenmerken:

Daarom is een globale transcriptie dus m.a.w. nooit volledig en kan ze verschillende fouten bevatten.

Gebruik van een globale transcriptie

Dit soort transcripties wordt vaak gebruikt als geheugensteun bij de verwerking van een interview. Ze wordt gebruikt bij kwalitatief onderzoek dat wordt uitgevoerd door universiteiten en andere onderzoeksinstituten. Op basis van een praktisch bruikbaar overzicht van het interview, dat vaak een uur of langer duurt, kan de onderzoeker het interview verder analyseren.

Globale transcriptie nodig?

U heeft een globale transcriptie nodig? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u zo snel mogelijk van een passende offerte voor uw specifieke transcriptie.

Aanlevering

Wij zijn in staat alle gangbare bestandsformaten onder handen te nemen: mp3, wav, wma, etc. Deze digitale audiobestanden kunt u aanleveren op verschillende manieren:

Uitwerking en prijsstelling

Er is gemiddeld drie tot vijf uur uitwerktijd nodig voor de transcriptie van één uur gesproken tekst. Wij houden in onze prijsstelling vooral rekening met:

Vraag nu uw gratis offerte aan