Vertaalbureau Bulgaars

Puikbeste Bulgaarse vertalingen

Vraag nu je gratis offerte aan >Neem onmiddelijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Bulgaars

Wil je je met je bedrijf in een Bulgaars avontuur storten en de talrijke kansen grijpen die een van de meest belastingvriendelijke EU-landen je te bieden heeft? Heb je daarvoor een Bulgaarse vertaling nodig van je website? Je hebt mogelijk de Bulgaarse microbe opgelopen tijdens een zonovergoten vakantie en ziet het wel zitten om er permanent te wonen? Moet je daarvoor je geboorteakte laten vertalen? Of ben je de liefde van je leven tegengekomen tijdens die vakantie en ben je, voor het aanstaande huwelijk, op zoek naar een Bulgaarse vertaler voor de vertaling van je bewijs van ongehuwde staat?

Weet dat de mensen van ons vertaalbureau Bulgaars klaarstaan om je hierbij te ondersteunen. Zij weten als geen ander wat je juist nodig hebt en voorzien je van een kwaliteitsvolle vertaling waarmee je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak succes behaalt!

"We hebben al erg negatieve ervaringen gehad met vertaalbureaus. Gelukkig hebben we Traduix gevonden. Wat een verademing! Zelfs voor een zeer complex wetenschappelijk artikel. En uiterst professionele opvang en afhandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die iets vertaald moet hebben."
Dhr. Peter Verheyen
Zaakvoerder
Sola International

Uitmuntende Bulgaarse vertalers in elk domein

De kwaliteit van jouw Bulgaarse vertaling(en) is een van de absolute speerpunten bij Traduix. Om je deze kwaliteit te kunnen waarborgen is de selectie van de meest geschikte vertaler elementair. Onze Bulgaarse vertalers voldoen dan ook aan de volgende voorwaarden:

Wij zorgen er dus voor dat de beste vertaler voor jouw project ingeschakeld wordt. Wil je met je product de Bulgaarse markt op haar grondvesten doen daveren en moet je daarvoor een handleiding laten vertalen naar het Bulgaars? Je wil misschien voortstuderen in Bulgarije en moet daarvoor je diploma laten vertalen? Welk document ook vertaald moet worden, bij ons vertaalbureau Bulgaars komt iedereen aan zijn trekken. Dit zijn enkele vakgebieden waarin we actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten >

Op zoek naar een vertaalbureau Bulgaars?

Ben je overtuigd? Fantastisch! In enkele simpele stappen ontvang je jouw Bulgaarse vertaling:

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Een Bulgaarse vertaling aangepast aan jouw doelpubliek

Bulgarije is het enige land wereldwijd waar het Bulgaars de officiële status geniet. Het Bulgaars is een Zuid-Slavische taal (een Slavische taal binnen de Indo-Europese taalfamilie) en wordt gesproken door min of meer twaalf miljoen mensen, hoofdzakelijk door zij die in Bulgarije wonen. Het is nauw verwant met het Macedonisch, een taal dat de Bulgaren eigenlijk beschouwen als een Bulgaars dialect.

Het Bulgaars wordt geschreven op basis van het Cyrillische alfabet, het alfabet dat in zeven Slavische talen gebruikt wordt, waaronder het Russisch, het Wit-Russisch en het Oekraïens.

Net zoals in het Nederlands zijn de naamvallen simpelweg verdwenen, wat de taal dus wel wat gemakkelijker maakt dan de andere Slavische talen, waar dat niet het geval is. Andere kenmerken zijn de infinitief die ontbreekt en de lidwoorden die gebruikt worden.

Een bekend dialect van het Bulgaars is het Banater Bulgaars, dat gesproken wordt in de regio Banaat (dat het grondgebied van zowel Bulgarije als Roemenië en Servië bestrijkt). Het is het enige Bulgaarse dialect dat gebruikmaakt van het Latijnse alfabet.

Indien je ons contacteert voor een Bulgaarse vertaling van jouw geboorteakte of huwelijksakte, bijvoorbeeld, vervaardigen wij deze steeds in het standaard-Bulgaars. Bij ons vertaalbureau Bulgaars zit je altijd goed!