Vertaalbureau Italiaans

Italiaanse vertalingen van wereldklasse

Vraag nu je gratis offerte aan >Neem onmiddellijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Italiaans

Je hebt een fantastische onderneming uitgebouwd en wil nu de Italiaanse markt inpalmen? Heb je daarvoor een Italiaanse vertaling nodig van je statuten? Ben je helemaal dol geworden op la bella Italia tijdens een zonovergoten vakantie, zegt het Italiaanse leven je wel iets en wil je dan ook je attest van gezinssamenstelling laten vertalen? Of heeft die Italiaanse schone je misschien ingepalmd tijdens die vakantie en ben je nu op zoek naar een Italiaanse vertaler voor de vertaling van je bewijs van ongehuwde staat, zodat je haar ten huwelijk kan vragen?

Zoek niet verder, de mensen bij Traduix kunnen je helpen. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn zij het best geplaatst om jou te voorzien van de vertaling die je nodig hebt. Dankzij ons vertaalbureau Italiaans behaal jij zowel je zakelijke als je persoonlijke doelen!

"We hebben al erg negatieve ervaringen gehad met vertaalbureaus. Gelukkig hebben we Traduix gevonden. Wat een verademing! Zelfs voor een zeer complex wetenschappelijk artikel. En uiterst professionele opvang en afhandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die iets vertaald moet hebben."
Dhr. Peter Verheyen
Zaakvoerder
Sola International

Uitmuntende Italiaanse vertalers voor elk vakgebied

Wij stellen alles in het werk om je een Italiaanse vertaling van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo schakelen wij enkel de beste Italiaanse vertaler in voor jouw vertaalproject. Zij voldoen steeds aan de volgende voorwaarden:

Je kunt dus op je twee oren slapen: wij kiezen steeds de meest geschikte vertaler voor jouw project. Heb je dus een folder die naar het Italiaans vertaald moet worden? Nessun problema! Of misschien een diploma waar je een beëdigde vertaler Italiaans voor zoekt? Oké, je weet waar je moet zijn! Wij kiezen precies die Italiaanse vertaler die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Ons vertaalbureau Italiaans zorgt ervoor dat jij de Italiaanse vertaling ontvangt die je nodig hebt. Enkele vakgebieden waarin we actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten >

Zoek je een vertaalbureau Italiaans?

Je bent overtuigd! Wat nu? In enkele simpele stappen ontvang je jouw Italiaanse vertaling:

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Een Italiaanse vertaling die jouw doelpubliek aanspreekt

Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 68 miljoen mensen wereldwijd en is vandaag een van de belangrijkste talen in Europa. Het is een van de officiële talen en werktalen van de Europese Unie en bovendien de enige officiële taal in Italië.

Het Italiaans wordt geschreven op basis van het Latijnse alfabet, zoals het Engels of het Frans. Een bijzonder kenmerk is dat Italiaanse woorden bijna steeds op een klinker eindigen.

In Italië worden heel wat dialecten gesproken, die heel sterk verschillen van het standaard-Italiaans. Voorbeelden zijn het Napulitano (Napolitaans) of Sardu (Sardijns). Voor buitenstaanders, die wel standaard-Italiaans spreken en begrijpen, zijn deze dialecten praktisch onbegrijpelijk.

Contacteer je ons omdat je een beëdigde Italiaanse vertaling van jouw geboorteakte of huwelijksakte nodig hebt? De mensen van ons vertaalbureau Italiaans zorgen er steeds voor dat jij een vertaling ontvangt in standaard-Italiaans.

Vraag nu je gratis offerte aan