Vertaalbureau Japans

Japanse vertalingen van superieure kwaliteit

Vraag nu je gratis offerte aan >Neem onmiddellijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Japans

Heb je een bloeiend bedrijf, ben je zinnens om Japan te veroveren en heb je daarvoor een Japanse vertaling nodig van je website? Heeft de Japanse microbe je te grazen genomen, wil je je leven doorbrengen in Japan en heb je dus een vertaling van je rijbewijs nodig? Of zoek je een Japanse vertaler voor de vertaling van je sollicitatiebrief om die ene functie die je zo begeert in de wacht te slepen?

Traduix, hier moet je zijn! Met meer dan tien jaar ervaring zorgen de medewerkers van ons vertaalbureau Japans voor vertalingen van de beste kwaliteit, zodat je zowel je professionele als je persoonlijke doel kan bereiken!

"Correcte en heldere vertalingen. Proactieve en probleemoplossende ingesteldheid. Snelle en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!"
Dhr. Kenneth Servaes
Coördinator HLN Service Journalistiek
DPG Media

Buitengewone Japanse vertalers voor elk vakgebied

Bij Traduix hechten we veel belang aan de kwaliteit van je Japanse vertaling(en). Daarom werkt ons team enkel samen met de beste vertalers uit de vertaalwereld. Zo schakelen we voor jouw vertalingen enkel Japanse vertalers in die voldoen aan de volgende voorwaarden:

Bij ons kun je er dus op rekenen dat de meest geschikte vertaler voor jouw project ingeschakeld wordt. Heb je een handleiding die naar het Japans vertaald moet worden? Geen probleem! Een paspoort waar je een beëdigde vertaler Japans voor zoekt? Pas de souci ! Wij kiezen precies die Japanse vertaler die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Ons vertaalbureau Japans zorgt ervoor dat jij de Japanse vertaling ontvangt die je nodig hebt. Dit zijn enkele vakgebieden waarin we actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten

Op zoek naar een vertaalbureau Japans?

Je bent overtuigd! Wat nu? In enkele simpele stappen ontvang je jouw Japanse vertaling:

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Een Japanse vertaling aangepast aan jouw doelpubliek

Het Japans, een Japonische taal, is de enige officiële landstaal in Japan, maar ook de officiële taal in de staat Angaur in Palau (waar ook het Engels een officiële taal is trouwens). Met ongeveer 127 miljoen moedertaalsprekers in Nippon (of Japan) is het Japans een van de belangrijke talen in Azië. Buiten Japan wordt het voornamelijk gesproken door immigranten in de Verenigde Staten (met name in Hawaï), Brazilië en Peru.

Heb je een beëdigde Japanse vertaling nodig van jouw geboorteakte? Moet je een Belgische huwelijksakte, opgesteld in het Nederlands, laten vertalen voor gebruik in Japan? Voor elk type vertaling hebben wij een geschikte taalprofessional bij ons vertaalbureau Japans!

Vraag nu je gratis offerte aan