Kwaliteit is onze prioriteit

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Kwaliteitszorg

Een permanente kwaliteitsbewaking is onontbeerlijk om deugdelijke vertalingen te kunnen leveren. Vooral dankzij ons gestroomlijnd kwaliteitszorgsysteem, dat grotendeels gefundeerd is op de Europese vertaalnorm 15038 en dat de basis vormt voor onze gehele dienstverlening, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten te allen tijde verzekeren en blijven optimaliseren. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij elke vertaling.

Kwaliteitszorg Kwaliteit prioriteit

Zorg voor kwaliteit is voor ons geen holle frase. Onze doorgedreven kwaliteitsborging berust op drie fundamentele pijlers: vakkundig en gekwalificeerd personeel, welomlijnde methodes en procedures, en geavanceerde technische hulpmiddelen.

Vakkundig en gekwalificeerd personeel Vakkundig en gekwalificeerd personeel
Welomlijnde methodes en procedures Welomlijnde methodes en procedures
Geavanceerde technische hulpmiddelen Geavanceerde technische hulpmiddelen

onze diensten onze diensten