Vertaalbureau Japans Foutloze Japanse vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Talen
  4.  > Vertaalbureau Japans

Het Japans, een Japonische taal, is de enige officiële landstaal in Japan, maar ook de officiële taal in de staat Angaur in Palau (waar ook het Engels een officiële taal is trouwens). Bent u zinnens om Japan te veroveren, dan heeft u wellicht een aantal Japanse vertalingen nodig. Wel, geen nood, daarvoor kunt u bij ons vertaalbureau Japans terecht.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Japans?

Vertaalbureau Japans voor foutloze Japanse vertalingen

Met ongeveer 127 miljoen moedertaalsprekers in Nippon (of Japan) is het Japans een belangrijke talen in Azië. Buiten Japan wordt het voornamelijk gesproken door immigranten in de Verenigde Staten (met name in Hawaï), Brazilië en Peru. Wilt u Japan dus veroveren met uw onderneming, dan zijn Japanse vertalingen van hoge kwaliteit essentieel. Spreek ons aan, want als professioneel vertaalbureau vertaalden en vertalen wij nog steeds een enorme hoeveelheid documenten naar en vanuit het Japans.

Een Japanse vertaling nodig? Twijfel niet langer! De deskundige vertalers van ons vertaalbureau Japans weten wat vertalen is.

Een Japanse vertaling nodig? Twijfel niet langer! De deskundige vertalers van ons vertaalbureau Japans weten wat vertalen is.

Japans: een apart schrift

Het Japans maakt deel uit van de Japanse talen en hanteert een heel ander schrift dan een Germaanse taal, zoals het Engels of het Noors bijvoorbeeld. Het hedendaagse Japans maakt gebruik van een combinatie van drie schriftsystemen, namelijk het hiragana, het katakana en het kanji. Een andere bijzonderheid: spaties zijn onbestaande in het Japanse schrift. Zo wordt dus een volledige zin als één enkel woord weergegeven, wat voor Nederlandstaligen vrij bizar klinkt, uiteraard. Ofbegrijptuhierineenopslagwatdezezinbetekentzonderhetmeermaalstelezen?

Uitmuntende kwaliteitszorg

Als professioneel vertaalbureau dienen wij ervoor te zorgen dat u als klant een vertaling ontvangt die tot in de puntjes verzorgd is. Om dit te bewerkstelligen, hebben wij een kwaliteitsborgingssysteem opgezet die ons toelaat om kwaliteitsvolle Deense vertalingen te leveren. Zo schakelen wij enkel Deense vertalers in met het Deens als moedertaal en onderwerpen wij de vertaling aan een extra revisie door een tweede professionele vertaler. Bij ons worden vertalingen pas geleverd als ze ook een finale controle hebben ondergaan.

Buitengewone Japanse vertalers in elk vakgebied

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide databank opgebouwd bestaande uit vertalers waarmee we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. De Japanse vertalers die in onze databank opgenomen zijn, werden zeer zorgvuldig geselecteerd. Zij hebben de nodige vertalersopleiding genoten, vertalen systematisch naar hun moedertaal, kennen de brontaal als hun broekzak en hebben bovendien elk een eigen specialisatie. In welke sector uw onderneming dan ook actief is, wij schakelen een gespecialiseerde vertaler in met kennis van uw specifieke jargon. Een handleiding vertalen naar het Japans? Vanuit het Nederlands, het Engels, het Frans, het Zweeds? Geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen!

Op zoek naar een vertaalbureau Japans?

U heeft een Japanse vertaling nodig en bent daarvoor op zoek naar een vertaalbureau Japans? De Japanse kersenbloesems trekken u aan en bent van plan om te verhuizen naar Japan? Ook voor een beëdigde vertaling Nederlands – Japans kunt u bij ons terecht! Door gebruik te maken van ons onlineofferteformulier kunt u ons snel en zonder enig probleem uw tekst(en) doorsturen. Even later ontvangt u van ons een op maat gemaakte en scherpe offerte. Ons contactformulier staat uiteraard ook steeds te uwer beschikking. Bekijk anders ook even onze referenties, want onze klanten vertellen u graag waarom ze met ons vertaalbureau in zee zijn gegaan.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau Japans.

Lees meer getuigenissen van onze klanten