ARC Referenties

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Referenties
  3.  >  Ondernemingen
  4.  > ARC

"Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!"

Surf naar de website van ARC

ARC is expert in alles wat met communicatie te maken heeft. Zij gaan steeds op zoek naar de beste leveranciers, testen alle producten op de markt en integreren ze naadloos tot één totaalconfiguratie op maat van de klant. ARC is dan ook dé garantie voor een complete en innovatieve oplossing.

ARC is de allereerste klant van ons vertaalbureau en werkt dus reeds sinds 2011 met ons samen. Doorheen de jaren hebben we met hen dan ook een vertrouwensband opgebouwd die we moeten koesteren. ARC doet zo regelmatig een beroep op onze expertise voor de vertaling van zijn documenten. De soorten vertalingen die we voor ARC hebben mogen uitvoeren variëren van technische handleidingen over contracten voor medewerkers tot mailings om naar klanten te versturen. Hieronder vindt u een korte selectie.

Dhr. Nicolas Mulders
General Manager
ARC

Enkele projecten

Algemene voorwaarden vertalen naar het Frans

ARC wilde zijn algemene voorwaarden laten vertalen naar het Frans en vertrouwde dit project aan ons toe. Een zeer delicate zaak, maar zijn rechten en plichten werden perfect omgezet naar de Franse taal.
Algemene voorwaarden vertalen
Nederlands - Frans (België)
7 500 woorden

Een handleiding vertalen naar het Frans

Voor ARC mochten we reeds verschillende handleidingen vertalen naar het Frans. Ieder handboek werd dan ook door een professionele vertaler Nederlands - Frans vertaald, met de nodige zorg uiteraard.
Handleiding vertalen
Nederlands - Frans (België)
11 000 woorden

De vertaling van een commercieel document naar het Portugees

Een affiche laten vertalen? Ook daarvoor sprak ARC ons aan! Hiervoor deden wij een beroep op onze commercieel onderlegde vertalers die hun vlotte pen lieten spreken. Het resultaat: een wervende tekst die ARC tevreden stemde.
Commerciële vertalingen
Nederlands - Portugees (Portugal)
500 woorden

Veelgestelde vragen

Heeft deze prachtige referentie uw interesse in een samenwerking met ons gewekt, maar zit u nog met vragen? U kunt ons uiteraard steeds contacteren. Misschien kunt u ook eens een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen?