Bouwonderneming Govaere Referenties

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Referenties
  3.  >  Ondernemingen
  4.  > Bouwonderneming Govaere

"Traduix reageerde bijzonder snel op mijn prijsaanvraag. Daarenboven werd de tekst kwalitatief en binnen de deadline afgeleverd."

Neem een kijkje op de website van Bouwonderneming Govaere

Bouwonderneming Govaere nv uit Lendelede is sinds 1957 een gevestigde waarde als aannemer van appartementen, bedrijfskantoren, utiliteitsgebouwen en residentiƫle woningen. Naast de beton- en metselwerken leggen zij zich ook toe op de kwaliteitsvolle afwerking van gebouwen en bieden zij ook een project-op-maatformule aan.

De mensen van de bouwonderneming namen meermaals contact met ons op voor de vertaling van technische en commerciële documenten. Wij hebben ervoor gezorgd dat hun communicatie op vakkundige wijze vertaald werd naar de taal die ze wensten. Ze waren onder de indruk van de kwaliteit die we leveren en de snelheid waarmee we te werk gaan en bezorgden ons dan ook een fraaie beoordeling.

Dhr. Pierre Govaere
Bouwonderneming Govaere

Enkele projecten

De vertaling van een website naar het Frans

Bouwonderneming Govaere wilde haar website laten vertalen voor Franse bezoekers. Zo gezegd, zo gedaan! Wij zorgden ervoor dat ze een doeltreffende Franse vertaling te zien kregen.
Website vertalen
Nederlands - Frans (België)
2 100 woorden

Een tevredenheidsenquête vertalen naar het Frans

De onderneming wou ook peilen of haar klanten tevreden waren. De perfecte manier om dit te bewerkstelligen, is uiteraard via een tevredenheidsenquête. De Nederlandse tekst werd door ons vakkundig omgezet naar het Frans.
Commerciële vertalingen
Nederlands - Frans (België)
500 woorden

Veelgestelde vragen

De recensie van de bouwonderneming spreekt u wel aan en u wilt ook met ons in zee? U heeft echter nog vragen? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op om uw licht op te steken. U kunt misschien ook reeds een kijkje nemen bij onderstaande veelgestelde vragen?