CVO Antwerpen Referenties

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Referenties
  3.   >   Ondernemingen
  4.   >   CVO Antwerpen

"Een vlotte service, kwalitatieve vertaling, efficiënte communicatie, een correcte prijs. Wij zijn tevreden!"

Ontdek de website van CVO Antwerpen

CVO Antwerpen is een open leercentrum dat volwassenenonderwijs organiseert, meer bepaald dag- en avondonderwijs en contact- en afstandsonderwijs, en dat diverse campussen in en rond de stad Antwerpen herbergt.

Het centrum doet reeds sinds 2014 een beroep op Traduix. Sindsdien hebben we ongeveer 100 000 woorden vertaald voor hen van het Engels naar het Nederlands. Het gaat hier dan voornamelijk om handleidingen die de volwassen cursisten gebruiken tijdens hun opleiding. Hieronder een kort overzicht.

Mevr. Hannelore Audenaert
Project Office/Communicatie
CVO Antwerpen

Enkele projecten

Een handleiding vertalen naar het Nederlands

CVO Antwerpen deed een beroep op ons vertaalbureau voor de vertaling van een handleiding met betrekking tot financiële geletterdheid. Een interessant subject waar we hen graag mee hebben geholpen.
Handleiding vertalen
Engels - Nederlands (België)
8 200 woorden

De vertaling van een PowerPointpresentatie naar het Nederlands

Een PowerPointpresentatie vertalen? Ook voor die taak wist CVO Antwerpen ons te vinden! Wij zetten met veel enthousiasme een e-learningcursus om naar het Nederlands.
Technische vertalingen
Engels - Nederlands (België)
40 000 woorden

Veelgestelde vragen

Bent u na het lezen van deze mooie referentie geïnteresseerd in een samenwerking met ons vertaalbureau, maar heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Misschien vindt u het antwoord dat u zoekt wel door op een van de onderstaande vragen te klikken?