Lincelot Referenties

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Referenties
  3.  >  Ondernemingen
  4.  > Lincelot

"Traduix is een fantastische partner voor Lincelot. De communicatie en de planning verlopen vlot, de vertalingen zijn prima en Traduix kan zeer snel opleveren. Wij werken als marketingkantoor al jaren samen met Traduix en we zijn nog steeds bijzonder tevreden."

Neem een kijkje op de website van Lincelot

Lincelot is een kantoor gespecialiseerd in marketing en webdesign. Het weet als geen ander hoe een bedrijf meer zichtbaarheid te geven en zo ook meer klanten te bezorgen. Naast het vervaardigen van websites en webshops schrijven ze ook teksten, organiseren ze opleidingen en staan ze altijd paraat met het nodige advies.

De mensen van Lincelot doen al jaren een beroep op ons vertaalbureau. Na een eerste project wisten ze het meteen: eindelijk een vertaalpartner waar ze op kunnen bouwen. Aangezien hun klanten enorm variëren (van vakantiewoningen tot bouwondernemingen) hebben we reeds heel wat documenten uit verschillende domeinen voor hen vertaald. Hieronder een kleine selectie.

Dhr. Christophe Van Bael
Oprichter en zaakvoerder
Lincelot

Enkele projecten

Een beschrijving van een vakantiewoning vertalen naar het Duits, Engels, Frans en Spaans

Lincelot wou voor een van zijn klanten een beschrijving van een vakantiewoning laten vertalen, zodat mensen uit de hele wereld ten volle kunnen genieten van de prachtige locatie en faciliteiten die de woning te bieden heeft. De tekst werd met een vlotte pen vertaald naar de verschillende talen, tot grote tevredenheid van de eindklant.
Toeristische vertalingen
Nederlands - Duits (Duitsland)
Nederlands - Engels (Groot-Brittannië)
Nederlands - Frans (België)
Nederlands - Spaans (Spanje)
1 000 woorden

Een website vertalen naar het Engels en Frans

Een website opzetten voor een restaurant: Lincelot kan het als geen ander. De website werd op professionele wijze opgericht, mét wervende teksten die de bezoeker het water in de mond doen krijgen. Wij kregen de opdracht deze teksten te vertalen. Het resultaat was verbluffend en sprak Engelstaligen en Franstaligen onmiddellijk aan.
Website vertalen
Nederlands - Engels (Groot-Brittannië)
Nederlands - Frans (België)
1 100 woorden

Veelgestelde vragen

Deze wondermooie beoordeling heeft uw interesse in een samenwerking met ons gewekt? U heeft echter nog enkele vragen? In dat geval kunt u ons steeds contacteren. Onderstaande veelgestelde vragen kunnen u misschien ook reeds helpen?