Parker Hotel Brussels Airport Referenties

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Referenties
  3.   >   Ondernemingen
  4.   >   Parker Hotel Brussels Airport

"Duidelijke en kloppende offerte, snelle opvolging, goede vertaling!"

Ontdek de website van het Parker Hotel Brussels Airport

Het Parker Hotel Brussels Airport is een elegant en stijlvol 4-sterren hotel te Diegem dat beschikt over 125 ruime kamers, een openluchtzwembad, een fitness én wellness, een bar, een restaurant en uitgebreide vergader- en banketfaciliteiten. U geniet er van de Belgische gastvrijheid, op slechts vijf minuten van Brussels Airport.

De medewerkers van het hotel waren op zoek naar een professional voor de vertaling van een juridisch document en kwamen zo bij ons terecht. Ze waren uiteraard aan het juiste adres, want bij Traduix schakelen we voor dergelijke projecten enkel juridische specialisten in met een uitzonderlijke kennis van zowel het vakgebied als de desbetreffende bron- en doeltaal. Onze klant was tevreden over het resultaat en vereerde ons met een zeer mooie beoordeling.

Mevr. Anouk van Hal
Management Assistant/HR
Parker Hotel Brussels Airport

Het project

De vertaling van een juridisch document naar het Frans

De medewerkers van het hotel klopten bij ons vertaalbureau aan voor de vertaling van een zeer omvangrijk juridisch document naar het Frans. Uiteraard geen probleem voor onze ervaren juridische vertalers! Wij klaarden de klus!
Juridische vertalingen
Nederlands - Frans (België)
22 000 woorden

Veelgestelde vragen

Deze mooie recensie spreekt u wel aan en u wilt ook met ons in zee gaan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Misschien kunnen onderstaande vragen u ook reeds helpen?