Vertaalbureau Frans

Franse vertalingen van superieure kwaliteit

Vraag nu je gratis offerte aan >Neem onmiddellijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Frans

Wil je je groeiende bedrijf graag uitbreiden naar Frankrijk en heb je daarvoor een aantrekkelijke Franse vertaling nodig van je website? Ben je van plan om naar Canada te verhuizen en moet je je rijbewijs laten vertalen? Of zoek je een Franse vertaler voor de vertaling van je sollicitatiebrief om zo die ene topfunctie in Wallonië te scoren?

Dan ben je bij Traduix aan het juiste adres! Met meer dan tien jaar ervaring en het Frans als een van onze meest gevraagde talen zorgt ons vertaalbureau Frans voor vertalingen van de bovenste plank, zodat jij jouw professionele of persoonlijke doel bereikt!

"Correcte en heldere vertalingen. Proactieve en probleemoplossende ingesteldheid. Snelle en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!"
Dhr. Kenneth Servaes
Coördinator HLN Service Journalistiek
DPG Media

Excellente Franse vertalers voor elk vakgebied

Bij Traduix hechten we veel belang aan de kwaliteit van je Franse vertaling(en). Daarom werkt ons team enkel samen met de crème de la crème uit de vertaalwereld. Zo schakelen we voor jouw vertalingen enkel Franse vertalers in die voldoen aan de volgende voorwaarden:

Bij ons kun je er dus op rekenen dat de meest geschikte vertaler voor jouw project ingeschakeld wordt. Heb je een handleiding die naar het Frans vertaald moet worden? Geen probleem! Een paspoort waar je een beëdigde vertaler Frans voor zoekt? Pas de souci ! Wij kiezen precies die Franse vertaler die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Ons vertaalbureau Frans zorgt ervoor dat jij de Franse vertaling ontvangt die je nodig hebt. Dit zijn enkele vakgebieden waarin we actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten

Op zoek naar een vertaalbureau Frans?

Je bent overtuigd! Wat nu? In enkele simpele stappen ontvang je jouw Franse vertaling:

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Een Franse vertaling aangepast aan jouw doelpubliek

Met een totaal van ongeveer 285 miljoen sprekers wereldwijd behoort het Frans tot een van de absolute wereldtalen. Hoewel het Engels steeds prominenter aanwezig is in alle aspecten van het leven, kent het Frans toch nog een zeer aanzienlijke status in het diplomatieke verkeer. Zo is het niet alleen de enige officiële taal in Frankrijk, maar wordt het ook erkend als een van de officiële talen van België, Canada, Marokko en Zwitserland bijvoorbeeld.

Tussen Franstalige landen onderling bestaan er dan ook bepaalde taalverschillen. Zo gebruiken Franstalige Belgen de telwoorden septante (zeventig) en nonante (negentig), terwijl Fransen het uitsluitend op soixante-dix en quatre-vingt-dix houden.

Bij Traduix houden we steeds rekening met het land waar de vertaling gebruikt zal worden. Heb je een beëdigde Franse vertaling nodig van jouw geboorteakte voor gebruik in Canada? Dan schakelen we een vertaler in die het Canadees Frans als moedertaal heeft. Moet je echter een Belgische huwelijksakte, opgesteld in het Nederlands, laten vertalen voor gebruik in Frankrijk? Dan doen we een beroep op een vertaler met als moedertaal het Frans uit Frankrijk. Voor elke Franse variant hebben wij een geschikte taalprofessional bij ons vertaalbureau Frans!

Vraag nu je gratis offerte aan