Beëdigde vertaling Nederlands - Engels

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Vakgebieden
  3.   >   Beëdigde vertaling Nederlands - Engels

Het buitenland trekt u aan en uw besluit staat vast: u emigreert (misschien tijdelijk) om er te gaan wonen, werken of studeren. Echter heeft u blijkbaar een beëdigde vertaling Nederlands - Engels nodig. Van uw geboorteakte, uw diploma of misschien uw rijbewijs? Geen nood, onze beëdigde vertalers helpen u in no time verder.

Beëdigde vertaling Nederlands - Engels van de beste kwaliteit

Als u als Belgische ingezetene heeft besloten om zich te vestigen in een land waar het Engels de voertaal is, zoals Engeland, de Verenigde Staten of zelf Hongkong, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een beëdigde vertaling nodig. Het betreft hier een vertaling van een van uw officiële documenten, een vertaling die de beëdigde vertaler voorziet van zijn stempel, handtekening én eensluidende verklaring. Hij geeft hiermee een officieel karakter aan de vertaling en geeft ook aan dat zijn vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van de brontekst.

Zorg voor kwaliteit

Vergis u niet, een beëdigde vertaling zegt niets over de kwaliteit van het document. Als u een beëdigde vertaling in handen heeft, heeft u enkel zekerheid over het officiële karakter ervan. Om ook een kwaliteitsvolle vertaling te bekomen, kunt u bij ons terecht, want dankzij ons nauwkeurig opgezette kwaliteitszorgsysteem zijn wij in staat de kwaliteit van de vertaling te garanderen: wij bekijken het brondocument, kiezen de vertaler die het meest in aanmerking komt voor het project, volgen dit project op de voet op en schakelen een tweede professionele vertaler in voor een extra controle. Op die manier reduceren wij het foutenpercentage tot nul.

Geroutineerde beëdigde vertalers Nederlands - Engels

Het is enkel een beëdigde vertaler die bevoegd is om een beëdigde vertaling te maken. Hij heeft dan ook zijn eed afgelegd voor de rechtbank van eerste aanleg en werd zo opgenomen in de registers ervan. De beëdigde vertalers waar wij een beroep op doen, kennen de knepen van het vak. Zij staan al jaren in het beroep en houden zich met praktisch niets anders bezig.

Legalisatie nodig?

Het kan voorkomen dat een beëdigde vertaling niet voldoende is. De instantie waarvoor u de vertaling nodig heeft, eist een gelegaliseerde vertaling. Ook dat is geen probleem! Wij kunnen ervoor zorgen dat u een beëdigde vertaling ontvangt die gelegaliseerd is door de nodige instantie(s).

Welk type vertaling u nodig heeft, hangt voornamelijk af van de voornoemde instantie. Wij raden u dan ook aan de nodige informatie te bekomen bij de instantie in kwestie indien u een beëdigde vertaling Nederlands - Engels nodig heeft.

Beëdigde vertaling Nederlands - Engels nodig?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u een beëdigde vertaling Nederlands - Engels nodig heeft. Dankzij ons offerteformulier kunt u onmiddellijk een offerte aanvragen. Staat het voorgestelde tarief u aan? Geef ons het startschot en wij zetten ons onmiddellijk aan het werk!

Vraag nu uw gratis offerte aan