Beëdigde vertaling Nederlands - Spaans

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Vakgebieden
  3.   >   Beëdigde vertaling Nederlands - Spaans

De kogel is door de kerk: u verhuist. Nieuwe job? Of misschien gaat u wel de liefde achterna? Hoe dan ook, tijd om de nodige formaliteiten in orde te brengen. U heeft een beëdigde vertaling Nederlands - Spaans nodig. Van uw diploma of misschien van uw rijbewijs? Van welk document u ook een beëdigde vertaling nodig heeft, zoek niet verder. De medewerkers van ons vertaalbureau helpen u met de glimlach voort!

Beëdigde vertaling Nederlands - Spaans van uitzonderlijke kwaliteit

Als u naar een Spaanstalig land trekt, zoals Spanje of Argentinië, zal men u waarschijnlijk een beëdigde vertaling van een van uw officiële documenten vragen. Dergelijke vertaling is door de beëdigde vertaler namelijk voorzien van zijn stempel, handtekening én eensluidende verklaring en heeft zo dan ook een officieel karakter.

Oog voor kwaliteit

Zekerheid over de kwaliteit heeft u met een beëdigde vertaling niet. Dergelijke vertaling geeft u alleen de zekerheid dat u een officieel stuk in handen heeft. Wilt u ook een beëdigde vertaling die volledig correct is? Dan kunt u bij ons terecht. Ons met grote zorg geïmplementeerde kwaliteitszorgsysteem stelt ons namelijk in staat de kwaliteit te leveren die u verwacht. Wij analyseren het document dat u ons bezorgt, zetten er de meest competente vertaler op, volgen het project nauwgezet op en schakelen bovendien een tweede vakkundige vertaler in voor een extra nazicht. Enkel op die manier bent u zeker van een correcte vertaling.

Doorknede beëdigde vertalers Nederlands - Spaans

Niet elke gediplomeerde vertaler mag een beëdigde vertaling vervaardigen, enkel een beëdigde vertaler, een vertaler die de officiële eed heeft afgelegd voor de rechtbank van eerste aanleg en zo opgenomen werd in het register van beëdigde vertalers. Hij alleen heeft de wettelijke bevoegdheid om een beëdigde vertaling te vervaardigen. De vertaling wordt voorzien van zijn naamstempel, handtekening én verklaring van eensluidendheid.

Legalisatie nodig?

Een beëdigde vertaling is soms onvoldoende. In dat geval is een gelegaliseerde vertaling nodig. Moest dat het geval zijn, kunt u ook dan bij ons terecht. Onze beëdigde vertaler laat de beëdigde vertaling legaliseren bij de rechtbank waar hij is ingeschreven.

Vraagt u zich af of u een beëdigde of gelegaliseerde vertaling nodig heeft? Wel, de instantie waaraan u de vertaling zal overhandigen, kan u hierbij helpen. Het is dan ook aan te raden om steeds de nodige informatie in te winnen bij de betrokken autoriteiten als u een beëdigde vertaling Nederlands - Spaans nodig heeft van een van uw officiële stukken.

Beëdigde vertaling Nederlands - Spaans nodig?

Bij ons kunt u terecht voor de beëdigde vertaling Nederlands - Spaans die u nodig heeft. Maak gebruik van ons offerteformulier en bezorg ons (een kopie van) uw officiële document(en). Wij bezorgen u vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte. Bent u akkoord met de offerte? Geef ons een seintje en wij starten uw project onmiddellijk op!

Vraag nu uw gratis offerte aan