Missie We doen wat we graag doen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Vertaalbureau
  3.  >  Missie

Waarom doen we wat we doen? Waarom zijn we wie we zijn? Onze missie bepaalt de identiteit en het imago van ons bureau en bestaat uit vijf onderdelen: werkterrein, bestaansrecht, betekenis voor stakeholders, normen en waarden, en intenties en ambities.

Werkterrein

Onze kernactiviteit én passie: vertalen. Traduix is een uiterst modern, professioneel en betrouwbaar vertaalbureau dat, in samenwerking met een keur aan taalkundigen en andere experten, én met behulp van state-of-the-arttechnologieën, kwaliteitsvolle vertaaldiensten aanbiedt, zodat u uw dienst of product op een efficiënte en succesvolle manier op de internationale markt kunt introduceren.

Naast vertalen bieden wij ook een aantal relevante diensten aan ter ondersteuning van een kwaliteitsvol en doeltreffend eindproduct, namelijk revisie, transcriptie en lokalisatie.

Bestaansrecht

Wij streven ernaar om zo veel mogelijk klanten te ondersteunen bij het vormgeven, optimaliseren en professionaliseren van hun meertalige communicatie, zodat deze een waarde toevoegt aan hun producten en/of diensten. Wij bestaan om de taalbarrières op te heffen en de taalgrensoverschrijdende communicatie te bevorderen. Ons vertaalbureau biedt kansen op groei, winst en internationaal succes.

Traduix wil tevens elke vertaler zo optimaal mogelijk ondersteunen, zodat hij zich op een efficiënte en verantwoorde wijze kan concentreren op het vertaalwerk.

Betekenis voor stakeholders

Wij streven naar de creatie van een toegevoegde waarde in het belang van onze stakeholders door onze engagementen op ieder vlak na te komen. Onze stakeholders zijn onze klanten, medewerkers, omgeving, partners, overheid, banken, media en verzekeringen. Als internationaal opererende onderneming nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op door de principes van duurzaam en ethisch internationaal ondernemen te verankeren in ons beleid.

Normen en waarden

Onderstaande normen en waarden staan centraal in ons handelen:

Intenties en ambities

Ons vertaalbureau wil symbool staan voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid in de taalsector.