Vertaalbureau Duits

Duitse vertalingen van superieure kwaliteit

Vraag nu je gratis offerte aan >Neem onmiddelijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Duits

Wil je met je bloeiende bedrijf de Duitse markt betreden en heb je dus een correcte Duitse vertaling nodig van je statuten? Wil je gaan wonen en werken in Duitsland? Moet je daarvoor je diploma laten vertalen? Of ben je naarstig op zoek naar een Duitse vertaler voor de vertaling van je huwelijksakte zodat je kan huwen met die ene Duitse man of vrouw die je hart gestolen heeft?

Zoek niet verder, want de mensen bij ons vertaalbureau kunnen je helpen! Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen de professionals van ons vertaalbureau Duits ervoor zorgen dat jij de vertaling ontvangt die je nodig hebt, zodat je zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak je doelen bereikt.

"We hebben al erg negatieve ervaringen gehad met vertaalbureaus. Gelukkig hebben we Traduix gevonden. Wat een verademing! Zelfs voor een zeer complex wetenschappelijk artikel. En uiterst professionele opvang en afhandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die iets vertaald moet hebben."
Dhr. Peter Verheyen
Zaakvoerder
Sola International

Uitmuntende Duitse vertalers in elk vakgebied

Bij Traduix is de kwaliteit van je Duitse vertaling(en) zeer belangrijk. Ons team werkt dan ook alleen maar samen met topvertalers. Voor jouw vertalingen gaan enkel Duitse vertalers aan de slag die de volgende principes hoog in het vaandel dragen:

Wees dus gerust, want wij zetten enkel de meest geschikte vertaler in voor jouw project. Heb je bijvoorbeeld een handleiding waar je een Duitse vertaling voor nodig hebt? Geen probleem! Een bepaald document waar je een beëdigde vertaler Duits voor zoekt? Keine Sorge! Voor elke tekst hebben wij de juiste Duitse vertaler in huis. Dankzij ons vertaalbureau Duits ontvang jij de Duitse vertaling die je zoekt. Enkele vakgebieden waarin we actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten >

Op zoek naar een vertaalbureau Duits?

Ben je overtuigd? Super! Volg dan deze simpele stappen om jouw Duitse vertaling te ontvangen:

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Een Duitse vertaling op maat van jouw doelpubliek

Naast het Frans en het Engels is het Duits, met ongeveer 101 miljoen moedertaalsprekers, een van de meest vooraanstaande talen in Europa én in de wereld. Zo wordt het gesproken in Duitsland, uiteraard, maar ook in Oostenrijk, Zwitserland, België en Denemarken bijvoorbeeld. Als een van de grootste wereldeconomieën is Duitsland de economische motor van de Europese Unie.

Tussen Duitstalige landen onderling bestaan er dan ook bepaalde taalverschillen. Zo gebruiken Duitssprekende Zwitsers bijvoorbeeld graag leenwoorden uit het Frans. Zij zouden een Billett (ticket) kopen, terwijl Duitsers eerder een Fahrkarte zouden kopen.

In welk land zal de vertaling gebruikt worden? Daar houden we bij Traduix rekening mee. Een beëdigde Duitse vertaling nodig van jouw rijbewijs voor gebruik in Duitsland? Dan zetten we een beëdigde vertaler in met het Duits uit Duitsland als moedertaal. Wil je echter met je bedrijf de Zwitserse markt betreden en wil je je algemene voorwaarden laten vertalen? Dan schakelen we een vertaler in met het Zwitsers Duits als moedertaal. Ons vertaalbureau Duits is het toonbeeld van de zogenaamde Deutsche Gründlichkeit en levert uitmuntende Duitse vertalingen op maat van jouw doelpubliek.

Vraag nu je gratis offerte aan