Vertaalbureau SpaansKwalitatief hoogwaardige Spaanse vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Spaans

Het Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld en heeft zo, volgens Ethnologue, zelfs het Engels het zilver ontnomen. Ondernemen in Spanje, Centraal- of Zuid-Amerika vereist foutloze Spaanse communicatie. Als vertaalbureau Spaans verzorgen wij Spaanse vertalingen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Spaans?

Vertaalbureau Spaans voor kwalitatief hoogwaardige Spaanse vertalingen

Het Spaans, ook wel het Castiliaans genoemd, is een van de meest gesproken talen wereldwijd met 406 miljoen mensen die het Spaans als moedertaal hebben en 180 miljoen mensen met het Spaans als tweede taal. De taal staat op de tweede plaats als we spreken over het aantal moedertaalsprekers, aangezien het Mandarijn nog steeds met stip op nummer één staat. De meeste Spaanstaligen vindt men in Mexico, Spanje en Colombia, waar het Spaans de officiële landstaal is. In totaal is het de officiële taal in meer twintig landen. Als u, als bedrijf, zaken wilt doen in een Spaanstalig land is het dan ook zeker aangeraden om uw communicatie te laten vertalen naar het Spaans.

Voor uw Spaanse vertalingen bent u bij ons vertaalbureau Spaans aan het juiste adres.

Voor uw Spaanse vertalingen bent u bij ons vertaalbureau Spaans aan het juiste adres.

Spaans: Spanje vs Mexico vs Colombia vs ...

We kunnen er niet omheen: bij het vertalen van uw tekst(en) naar het Spaans is de bepaling van uw doelgroep van cruciaal belang. Het Spaans kent namelijk enorm veel verschillen afhankelijk van het land waar de taal gebruikt wordt. Wilt u uw handleiding laten vertalen naar het Spaans voor gebruik in Spanje, dan schakelen wij uiteraard een vertaler in met als moedertaal het Spaans uit Spanje.

Gestroomlijnd kwaliteitszorgsysteem

Om uw Spaanstalige publiek aan te spreken, is feilloze communicatie in het Spaans een absolute must. Dankzij ons met zorg uitgekiende kwaliteitszorgsysteem zijn wij in staat om u Spaanse vertalingen van hoogstaande kwaliteit te leveren. Een van de onderdelen van dit systeem is de selectie van de juiste vertaler op basis van de moedertaal. Bovendien wordt uw Spaanse vertaling nogmaals gecontroleerd door een tweede vakkundige vertaler. Op die manier bent u er zeker van dat u een correcte vertaling in handen heeft.

Spaanse vertalers die de knepen van hun vak kennen

Voor uw Spaanse vertalingen doen we uitsluitend een beroep moedertaalsprekers Spaans. Het gaat hier om deskundige vertalers die weten wat ze doen en uitgebreide ervaring hebben in het desbetreffende vakgebied. Als professionele vertaler is het bovendien een absolute noodzaak om een perfecte kennis te hebben van de brontaal. Heeft u een beëdigde vertaling Nederlands - Spaans of een juridische vertaling Engels - Spaans nodig? Contacteer ons! Wij kunnen u zeker voorthelpen!

Op zoek naar een vertaalbureau Spaans?

Voor oerdegelijke Spaanse vertalingen kunt u bij ons vertaalbureau Spaans terecht. Uw document dient naar het Spaans te worden vertaald? Geen nood! Gebruik ons onlineofferteformulier om uw tekst door te sturen en een gratis offerte aan te vragen. Wij handelen snel en zijn betrouwbaar! Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met een van onze projectmanagers. Bekijk ook wat onze klanten te vertellen hebben over onze dienstverlening in ons portfolio.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau Spaans.

Lees meer getuigenissen van onze klanten