Vertaalbureau ZweedsJuiste Zweedse vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Zweeds

Het Zweeds, een Scandinavische taal, is de nationale en officiële taal van Zweden, het grootste land van Scandinavië. Het is, samen met het Fins, ook de officiële taal in Finland en geniet die status ook in de Europese Unie. Wenst u de Zweedse grens over te steken met uw producten of diensten of wilt u er gaan wonen of werken, dan dient u uw documenten te laten vertalen naar het Zweeds. Als gespecialiseerd vertaalbureau Zweeds vertalen we jaarlijks onnoemelijk veel documenten naar deze taal.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Zweeds?

Vertaalbureau Zweeds voor juiste Zweedse vertalingen

Het Zweeds wordt gesproken door ongeveer 9,3 miljoen mensen, waarvan ongeveer 8,8 miljoen mensen in Zweden wonen. Voorts is het de moedertaal van ongeveer 265 000 mensen in Finland, de Zweedstalige Finnen dus. De Zweden mogen het Engels dan wel onder de knie hebben, ze stellen het altijd op prijs als ze in hun eigen taal worden aangesproken. Laat u als onderneming uw tekst(en) dus vertalen naar het Zweeds, dan breidt u het aantal potentiële klanten fors uit.

Klop aan bij ons vertaalbureau Zweeds indien u enkel gaat voor juiste Zweedse vertalingen.

Klop aan bij ons vertaalbureau Zweeds indien u enkel gaat voor juiste Zweedse vertalingen.

Uitmuntende kwaliteitsborging

Dankzij het kwaliteitszorgsysteem dat wij hanteren, kunnen we u de Zweedse vertaling bezorgen die u verwacht. Na een grondige analyse van uw vertaalaanvraag schakelen wij de juiste Zweedse vertaler in. Na het vertaalproces laten we de vertaling nogmaals reviseren door een tweede professionele vertaler en onderwerpen wij de gereviseerde versie aan een extra finale controle, dit om de puntjes daadwerkelijk op de i te zetten. Het is enkel op die manier dat u zeker kunt zijn van een kwaliteitsvolle Zweedse vertaling.

Uitstekende Zweedse vertalers voor ieder domein

Als professioneel vertaalbureau doen wij enkel een beroep op vertalers die hun strepen in de vertaalwereld verdiend hebben. Onze Zweedse vertalers weten dan ook wat vertalen is. Zij hebben de nodige opleiding achter de rug en hebben een uitgebreide kennis van zowel de brontaal als de doeltaal, zijnde hun moedertaal dus, want onze vertalers vertalen enkel en alleen naar hun moedertaal. Voorts zijn zij een voor een gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Bent u dus actief in de juridische sector en wilt u een contract laten vertalen, dan kloppen wij enkel aan bij die vertaler die vertrouwd is met uw juridische terminologie.

Op zoek naar een vertaalbureau Zweeds?

U heeft een Zweedse vertaling nodig en bent op zoek naar een vertaalbureau Zweeds? De knoop is eindelijk doorgehakt, u wilt gaan wonen of werken in Zweden en heeft daarvoor een beëdigde vertaling Nederlands - Zweeds nodig? Contacteer ons, want wij kunnen u hierbij van dienst zijn. U kunt ons offerteformulier gebruiken om ons uw tekst(en) door te sturen. Snel en eenvoudig! Heeft u een vraag? Dan kunt u ook ons contactformulier gebruiken. Lezen wat andere klanten over ons zeggen? Surf dan even naar onze referenties.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau Zweeds.

Lees meer getuigenissen van onze klanten