Vertalen: onze passie!

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Ons vertaalbureau is gelegen te Antwerpen! Contact

Traduix Vertaalbureau
De Niel 9
2520 Emblem (Antwerpen)
België
Bel ons op Tel.: +32 3 294 06 15
Stuur ons een fax Fax: +32 3 294 06 15
Mail ons E-mail: info@traduix.com
Bel ons gratis op via Skype Skype: traduix

» volledige contactgegevens

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Vertaling: de grenzen verlegd

Traduix is uiterst gespecialiseerd in het vertalen van allerhande teksten naar en vanuit alle talen en in alle vakgebieden. Vertaling is méér dan alleen het (letterlijk) omzetten van uw tekst van de ene in de andere taal. Met diepgaande taalexpertise en uitgebreid taalinzicht helpen wij u bij het succesvol ontsluiten van buitenlandse markten.

onze diensten onze diensten

Vertaling De boodschap primeert

Elke tekst bevat specifieke betekenisnuances, heeft een eigen doel en richt zich op een eigen doelgroep. Dit zijn factoren die doorslaggevend zijn bij het vertalen van uw tekst. Met een scherp oog voor detail en met het nodige taalinzicht houden wij rekening met alle finesses en bijzonderheden van uw tekst.

Wat is nu eigenlijk een goede vertaling? Een goede vertaling is een tekst die in de doeltaal het beste strookt met de betekenis van de originele tekst en die niet overkomt als een vertaling. Een goede vertaling is een vertaling die de boodschap van het origineel op de juiste manier overbrengt, haar doel bereikt en uw doelgroep raakt waar het nodig is. Wij zorgen voor kwaliteitsvolle vertalingen die aansluiten bij uw verwachtingen en bij de behoeften van het beoogde doelpubliek.

naar boven naar boven

Vertaling Kwaliteit voorop

Als professioneel vertaalbureau besteden wij de nodige zorg aan kwaliteit. Zo wordt bij ieder vertaalproject het zogenaamde moedertaalprincipe gerespecteerd. Dit wil zeggen dat wij de vertaling enkel laten vervaardigen door een vertaler die enkel en alleen naar zijn moedertaal vertaalt. Het doel bij het hanteren van dit principe is ervoor te zorgen dat uw vertaling niet als vertaling overkomt. Uw doelpubliek mag en zal m.a.w. niet eens merken dat het om een vertaling gaat en moet bij het lezen van uw vertaling het gevoel krijgen dat de tekst opgesteld is door een schrijver met de desbetreffende taal als moedertaal.

Voorts wordt elke vertaling integraal gereviseerd door een tweede vakkundige vertaler, die eventuele type- en/of schoonheidsfoutjes uit de tekst haalt en onmiddellijk corrigeert. Met onze finale controle zorgen we ten slotte voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

naar boven naar boven

Vertaling Vertaling in alle talen & alle vakgebieden

Ons allround vertaalbureau beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele en moedertaalsprekende vertalers, waardoor we een uitgebreid gamma aan talen kunnen aanbieden. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in Franse vertalingen, Nederlandse vertalingen, Duitse vertalingen, etc.

Wij werken enkel samen met hooggekwalificeerde vertalers die gespecialiseerd zijn in uw vakgebied. Zo doen we voor het vertalen van uw technische handleiding een beroep op een vertaler die gespecialiseerd is in technische vertalingen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor o.a. al uw juridische vertalingen, websitevertalingen of beëdigde vertalingen.

naar boven naar boven

Vertaling Vertaling nodig?

Heeft u (dringend) een vertaling nodig? Met ons online offerteformulier kunt u ons uw tekst doorsturen en gratis een vrijblijvende offerte voor uw vertaling aanvragen. Wij voorzien u binnen het uur van een gepaste offerte.

naar boven naar boven