Vertaalbureau Deens

Deense vertalingen van hoge kwaliteit

Vraag nu je gratis offerte aan >Neem onmiddelijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Deens

Je wil met je bedrijf de Deense markt op en hebt daarvoor een Deense vertaling nodig van je website? Heb je een nieuwe liefde gevonden in Denemarken en moet je je huwelijksakte laten vertalen? Of zoek je een Deense vertaler voor de vertaling van je sollicitatiebrief om de Deense arbeidsmarkt te veroveren?

Je hebt slechts een enkele partner nodig, en dat is Traduix! Onze professionele vertalers hebben, met meer dan tien jaar ervaring, de kennis en expertise in huis om jouw voor te helpen. Bij ons vertaalbureau Deens zit je goed om zowel op professioneel als op persoonlijk vlak je doelen te bereiken!

"We hebben al erg negatieve ervaringen gehad met vertaalbureaus. Gelukkig hebben we Traduix gevonden. Wat een verademing! Zelfs voor een zeer complex wetenschappelijk artikel. En uiterst professionele opvang en afhandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die iets vertaald moet hebben."
Dhr. Peter Verheyen
Zaakvoerder
Sola International

Excellente Deense vertalers in elk vakgebied

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide databank opgebouwd bestaande uit vertalers waarmee we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. De Deense vertalers die in onze databank opgenomen zijn, werden zeer zorgvuldig geselecteerd. Zij hebben de nodige vertalersopleiding genoten, vertalen systematisch naar hun moedertaal, kennen de brontaal als hun broekzak en hebben bovendien elk een eigen specialisatie. In welke sector uw onderneming dan ook actief is, wij schakelen een gespecialiseerde vertaler in met kennis van uw specifieke jargon. Een handleiding vertalen naar het Deens? Vanuit het Nederlands, het Engels, het Frans, het Zweeds? Geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen!

Bij ons kan je er dus op rekenen dat de meest geschikte vertaler voor jouw project ingeschakeld wordt. Heb je een handleiding die naar het Deens vertaald moet worden? Geen probleem! Een paspoort waar je een be√ędigde vertaler Deens voor zoekt? Pas de souci ! Wij kiezen precies die Deense vertaler die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Ons vertaalbureau Deens zorgt ervoor dat jij de Deense vertaling ontvangt die je nodig hebt. Dit zijn enkele vakgebieden waarin we actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten >

Op zoek naar een vertaalbureau Deens?

U heeft een Deense vertaling nodig en bent op zoek naar een vertaalbureau Deens? U heeft besloten om te emigreren naar Denemarken en heeft een beëdigde vertaling Nederlands - Deens nodig? Klop bij ons aan! Door gebruik te maken van ons onlineofferteformulier kunt u ons snel en zonder enig probleem uw tekst(en) doorsturen. Even later ontvangt u van ons een op maat gemaakte en scherpe offerte. Ons contactformulier staat uiteraard ook steeds te uwer beschikking. Bekijk anders ook even onze referenties, want onze klanten vertellen u graag waarom ze met ons vertaalbureau in zee zijn gegaan.

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Een Deense vertaling aangepast aan jouw doelpubliek

Het Deens, een van de vijf Scandinavische talen, is niet enkel de enige officiële taal van Denemarken, maar ook een van de vele officiële talen van de Europese Unie. Het geniet bovendien ook de officiële status in de Faeröer en in Groenland, waar het echter door slechts een kleine groep gesproken wordt. Wilt u dus zakendoen in Denemarken, dan is het onvermijdelijk om uw documenten te laten vertalen naar het Deens. Als professioneel vertaalbureau Deens kunnen wij u daarbij helpen.

Het Deens heeft ongeveer 5,5 miljoen moedertaalsprekers en ongeveer 6 miljoen sprekers in totaal. Een tamelijk beperkt aantal dus, zeker als u dit vergelijkt met het aantal Engelse of Franse sprekers. Ondanks het feit dat de Denen over het algemeen meesters zijn in de Engelse taal is het aangeraden om hen aan te spreken in hun eigen taal. Wie apprecieert dat nu niet? Wilt u dus de Deense markt veroveren, dan kunt u bij ons vertaalbureau terecht voor keurige vertalingen naar het Deens.

Voor kwaliteitsvolle Deense vertalingen bent u bij ons vertaalbureau Deens aan het goede adres.

Het Deens kent een vrij gelimiteerd aantal dialecten. Men maakt hier voornamelijk een onderscheid tussen het Jutlands en het Eiland-Deens. Op deze laatste is het Standaarddeens gebaseerd, aangezien het ook gesproken wordt in de hoofdstad Kopenhagen, waar ongeveer een vijfde van de totale bevolking van Denemarken woont. Aangezien het Deens buiten Denemarken zeer weinig gesproken wordt, vertalen we, wanneer u ons aanspreekt voor een vertaling naar het Deens, dus systematisch naar het Standaarddeens.

Als professioneel vertaalbureau dienen wij ervoor te zorgen dat u als klant een vertaling ontvangt die tot in de puntjes verzorgd is. Om dit te bewerkstelligen, hebben wij een kwaliteitsborgingssysteem opgezet die ons toelaat om kwaliteitsvolle Deense vertalingen te leveren. Zo schakelen wij enkel Deense vertalers in met het Deens als moedertaal en onderwerpen wij de vertaling aan een extra revisie door een tweede professionele vertaler. Bij ons worden vertalingen pas geleverd als ze ook een finale controle hebben ondergaan.

Vraag nu je gratis offerte aan