Vertaalbureau SlowaaksOnberispelijke Slowaakse vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Talen
  3.   >   Vertaalbureau Slowaaks

Slowakije heeft één enkele officiële taal, het Slowaaks. Nagenoeg alle Slowaken bezigen de taal. Wilt u uw concurrentie een stap voor zijn en de Slowaakse markt binnendringen? U heeft een unieke jobaanbieding gekregen in Slowakije die u absoluut niet links kunt laten liggen? Er zijn heel wat redenen waarvoor een Slowaakse vertaling vereist kan zijn. Heeft u een dergelijke vertaling nodig, contacteer ons vertaalbureau Slowaaks. U zult versteld staan van de kwaliteit die wij leveren.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Slowaaks?

Vertaalbureau Slowaaks voor onberispelijke Slowaakse vertalingen

Vele klanten wenden zich tot ons vertaalbureau voor hun Slowaakse vertalingen. Het is dan ook een taal die regelmatig gevraagd wordt, zowel door ondernemingen als door particulieren. Bedrijven willen liever geen gezichtsverlies lijden met een belabberde vertaling wanneer ze zinnens zijn zich te mengen in het Slowaakse ondernemingslandschap. Individuen zeggen hun huidige job vaarwel om andere, Slowaakse oorden op te zoeken. Reeds vanaf het prille begin zagen we bij ons vertaalbureau een relatief hoge vraag naar deze taal en mochten we reeds 3 700 documenten vertalen naar het Slowaaks. Vergt uw opzet dus een of meer Slowaakse vertalingen? Aarzel niet om ons vertaalbureau te contacteren, want wij hebben de ervaring die nodig is om topkwaliteit te leveren.

Is een Slowaakse vertaling vereist? Dan kunt u een beroep doen op ons vertaalbureau Slowaaks!

Is een Slowaakse vertaling vereist? Dan kunt u een beroep doen op ons vertaalbureau Slowaaks!

Met precisie opgezette kwaliteitszorg

Als professionele vertaalpartner dienen wij onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige vertalingen. In die context hebben wij een gestructureerd kwaliteitssysteem opgezet, waarbij wij een aantal vaste stappen volgen. Nadat u besloten heeft een vertaalaanvraag in te dienen, pluizen wij deze aanvraag tot in detail uit. Afhankelijk van de tekst(en) die u wenst te laten vertalen, kiezen wij de meest geschikte vertaler uit. Die vertaler vertaalt enkel naar zijn moedertaal, in dit geval het Slowaaks. Vervolgens vindt een revisie plaats, uitgevoerd door een tweede professionele vertaler. Ten slotte ondergaat de gereviseerde versie nog een finale controle, om ervoor te zorgen dat de vertaling volledig op punt staat. Is dat het geval, dan wordt de vertaling geleverd, dit volledig overeenkomstig uw eventuele instructies.

Intelligente Slowaakse vertalers in uw vakgebied

Topkwaliteit kan enkel geleverd worden door, onder andere, de juiste vertaler te kiezen voor uw project. Wij schakelen enkel Slowaakse vertalers in die de beste zijn in wat ze doen. Zij hebben een hoogstaand onderricht genoten, hebben de nodige ervaring verworven en hebben een bijzondere aanleg voor talen. Daarenboven zijn ze vertrouwd met uw vakgebied. Heeft u dus het geniale plan opgevat om een hotelketen uit de Tsjechische grond te stampen en wilt u daarvoor een contract laten vertalen? U heeft misschien nog een appeltje voor de dorst, wilt dit investeren in de aankoop van een vakantiehuisje in de historische stad Bardejov en moet daarvoor een volmacht laten vertalen? Welk document u ook moet laten vertalen, bij ons vertaalbureau krijgt u wat u wilt (en nodig heeft).

Het Slowaaks in het kort

Het Slowaaks is een West-Slavische taal (een Slavische taal binnen de Indo-Europese taalfamilie), net zoals het Pools en het Tsjechisch, waar het nauw verwant mee is. Het wordt gesproken door om en bij de zes miljoen mensen, voornamelijk in Slowakije, maar eveneens in Tsjechië, Hongarije en Roemenië.

Het Slowaaks wordt geschreven met het Latijnse alfabet, hetzelfde alfabet dan dat van het Nederlands dus. Echter telt het meer letters dan het Nederlands, namelijk zesenveertig.

De taal, die, vooral door Vlamingen, ook als Slovaaks geschreven wordt, gebruikt ook een uitgebreid systeem van maar liefst zeven naamvallen.

Heeft u een Slowaakse vertaling nodig, dan zullen wij steeds het standaard-Slowaaks gebruiken.

Op zoek naar een vertaalbureau Slowaaks?

Bent u naarstig op zoek naar een vertaalbureau Slowaaks voor uw Slowaakse vertaling? Zoek niet verder! U kunt ons offerteformulier gebruiken om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Aan de hand van ons contactformulier kunt u ons ook contacteren en uw eventuele vragen stellen.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Hieronder enkele veelgestelde vragen:

Referenties

Talrijke ondernemingen contacteerden en contacteren ons vertaalbureau Slowaaks nog steeds voor onze professionele vertaaldiensten.

Lees meer getuigenissen van onze klanten